Transcripties
voor bedrijven

Niet iedere organisatie heeft tijd om een audiobestand uit te werken tot een transcript. Dat snappen wij volledig, Transcript Online schiet graag te hulp. Transcript Online koppelt een ervaren transcribent aan jouw organisatie, voor de verwerking van jouw bestand(en). Wij sturen je een transcript toe, wat jij op verschillende manieren kan gebruiken.


Offerte aanvragen Direct beginnen

Header image

Waarom bedrijven met onze transcripties werken

"Geen enkel idee gaat verloren."

Als marketingbureau worden onze creatieven veelvuldig bij elkaar gezet om ludieke campagnes te bedenken. In het verleden sneuvelde er echter een hoop ideeën omdat we alleen de audio-opname hadden. Daar kan je lastig in zoeken. Door die opnames te laten transcriberen wordt elk idee, goed of slecht, opgeslagen.


Features

Uploaden via tablet of telefoon


Heb je de vergadering of brainstorm opgenomen met jouw telefoon of tablet? Dit audiobestand kun je simpel en snel uploaden!

Onderscheid per spreker


Per transcript zie je in één oogopslag wie wat heeft gezegd.Aanpasbaar in Word


Het uitgeschreven transcript ontvang je in een Word-bestand, zodat je er meteen verder mee kunt.

Geheimhouding


Wij snappen als geen ander dat de inhoud van transcripties en de geluidsbestanden vertrouwelijk van aard kan zijn. Wij stellen daarom kosteloos een geheimhoudingsclausule voor je op waarin we verklaren de bestanden met niemand anders delen dan met onze medewerkers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u een offerte nodig? Vraag deze vrijblijvend aan en ontvang de offerte binnen 15 minuten in uw mailbox!

Neem contact op