Transcripties
tijdens je onderzoek

Stel je voor: geen uren meer besteden aan het uittypen van interviews, focusgroepen en direct je bruikbare data uit transcripten kunnen halen.


Direct beginnen Offerte aanvragen 

Header image

Features

mobiel uploaden

Perfect leesbaar 

Geen enters of spaties tussen zinnen en woorden door. Een transcript van ons loopt mooi door zonder vervelende onderbrekingen of een slordige lay-out.


 

aanpasbaar in word

Informatieveilig 

Bij gevoelige onderzoeksonderwerpen is informatieveiligheid en privacybescherming essentieel. Wij zijn daarom ook ISO-27001 gecertificeerd, werken met geheimhoudingsverklaring en een beveiligd systeem.

Direct bruikbaar

Als onderzoeker wil je zo snel mogelijk je transcripten klaar hebben en kunnen gebruiken. Onze transcripten zijn zo duidelijk dat het makkelijk is om via software data te verzamelen zonder eerst te moeten redigeren. 

tijdsnotities

De hoogste kwaliteit 

Wij streven naar de hoogste kwaliteit van onze service en transcripten. Wij worden niet voor niets gekozen door verschillende onderzoekers en universiteiten.

Waarom transcriberen


Zo werkt het

Wij luisteren bij Transcript Online graag naar onze klanten (niet alleen om een transcript voor hen te maken). Door jaren meedenken en luisteren naar de onderzoekers die voor ons kiezen weten wij precies wat voor soort transcript jij nodig hebt, kunnen wij aan specifieke voorwaarden vanuit je universiteit voldoen en heb je zo snel mogelijk jouw transcripten in handen.

Bespaar direct tijd!

Vraag meteen een offerte aan zodat wij voor jou aan de slag kunnen.