Veelgestelde
vragen

Alles ziet er anders uit, wat nu? De website heeft een nieuw uiterlijk, maar wanneer je inlogt ziet alles er nog hetzelfde uit. Heb je vragen die hieronder niet beantwoord worden, kijk dan op de pagina Contact voor alle mogelijkheden.

Transcriberen
Geheimhouding
Levertijd
Factureren
Overig

Transcriberen is het omzetten van spraak naar tekst. 

De standaard levertermijn is afhankelijk van de drukte. Heb je de transcripten sneller nodig dan aangegeven bij het aanvragen van een offerte? Dan vragen wij of je contact met ons wil opnemen. In overleg kijken we dan naar de mogelijkheden. Voor snellere levering vragen we een toeslag.

Bij Transcriptie Online gaan we secuur om met de data die we binnenkrijgen. We kunnen kosteloos een geheimhoudingsclausule voor je opstellen, waarin we verklaren de bestanden met niemand anders dan onze medewerkers worden gedeeld. De geluidsbestanden worden na 30 dagen automatisch verwijderd. De door ons geleverde transcripten 60 dagen na levering van het transcript ook. Daarnaast kun je in tegenstelling tot veel andere transcriptiebedrijven bestanden uploaden via een beveiligde server.  

Transcriptie Online transcribeert op dit moment in het Nederlands, Engels en Vlaams.

Dat is geen probleem. Het voordeel hiervan is dat de transcribenten bekend raken met je bestanden en met je meegroeien in het onderzoek. Dit kan goed zijn voor de kwaliteit van het transcript. Ook kun je snel aan de slag met de resultaten van uw onderzoek.  

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om achteraf te betalen. Als particuliere klant of student betaal je vooraf via iDEAL, Creditcard of Bancontact.

Je ontvangt de factuur voor voltooide transcripten aan het einde van de maand van oplevering.

Jazeker! Voor onze transcribenten is het fijn als de interviews worden afgenomen in een afgesloten ruimte. Maak indien mogelijk ook gebruik van een opname apparaat. Opnemen met een mobiele telefoon kan ook. Zorg er altijd voor dat de gespreksdeelnemers goed richting de opname apparatuur praten en elkaar ook laten uitpraten. Om zeker te weten dat het interview goed is opgenomen en alle sprekers te verstaan zijn, adviseren wij altijd een test opname te maken. Transcriptie Online heeft fijne ervaringen gehad met opnames via  Microsoft Teams, hier kun je gemakkelijke een meeting opnemen. Hoe beter de kwaliteit van de opname, hoe beter de kwaliteit van het transcript.